Lørdagsmorgen

​Der er lørdag, og her har jeg våknet opp til en fantastisk dag. Det er nesten sommertemperaturer ute, og fuglene kvitrer i vilden sky. I løpet av de siste dagene har det plutselig blitt full vår her. Frukttrærne har fått knopper, bjørka har begynt å bli grønn, og med ett har det kommet frem mange flere blomster i bedene.

For første gang denne sesongen har jeg også kunnet sitte ute og spise frokost. Så herlig! Som jeg har lengtet etter det! Det å sitte ute og innta frokosten en tidlig vårdag, er noe helt spesielt. Det å sitte og spise, samtidig som en hører vårens spill og fuglenes kvitter, gir så absolutt måltidet en ekstra dimensjon.

Denne helga skal jeg stor sett bare være hjemme, men det betyr ikke at helga blir av den rolige sorten. Jeg har satt opp en lang «to do»-liste, med hva jeg skal gjøre disse dagene. På listen står blant annet hagestell, malearbeid og vask av hagemøbler.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s