Endelig har det blitt vår i hagen

Endelig har det blitt vår i hagen! For bare en knapp uke siden lå det et tykt lag med snø der. Men nå har all snøen forsvunnet, og de første vårblomstene har begynt å titte frem. Først ute er krokus og blåstjerne, men en av mine store favoritter, – Maria Nøkleblom – er også like om hjørnet. Det er også den nydelige lille blomsten vårkjærminde.

Men det beste av alt er at hagesesongen er i gang. De siste dagene har det vært et fantastisk vær her, og det har vært mulig å sitte ute til langt utpå ettermiddagen. Herlig! Håper det blir mange slike dager fremover.

Denne helgen blir nok årets første jobbehelg i hagen. Havemøblene skal frem, plenen skal rakes, og bedene skal få seg et vårstell. Jeg gleder meg til hagesesongen som nå kommer.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: