En dag i Botanisk hage

I dag har jeg sammen med en venninne, vært på fototur til Botanisk hage, og der var det veldig fint akkurat nå!

Det var vakker blomstring av de første vårblomstene, og overalt blomstret skilla, snøklokker, påskeliljer og hyasinter. Og mange andre vårblomster, så klart. Det var et livlig fulgleliv der (og folkeliv!), og det luktet av tidlig vår.

Høydepunktet var uten tvil, å se det store og flotte snømagnoliatreet. Det sto i full blomst, og det var nesten som en hvit sky, med hvite blomster tett i tett. Det var aldeles nydelig. 

Vi gikk rundt i hagen i flere timer. Så på blomster, fotograferte, drakk kaffe og koste oss. Avslutningsvis fikk vi med oss en konsert til vårens pris, – med Gulbergs akademiske kor, som sang våren inn på trappen til Botanisk museum. Lengst ned i blogginnlegget kan du se en liten videosnutt fra den flotte konserten.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: