Earth day – jordens dagI dag er det «Earth Day» – «Jordens dag», og på et nettsted jeg følger, ble bloggere denne uken oppfordret til å dele et bilde av hva som er «jorden» for dem:

Del et bilde denne denne uken, av hva som er «jorden » for deg – enten det er et panorama av et landskap som tar pusten fra deg, et nærbilde som avslører en detalj i naturen, eller en annen scene som hedrer utendørslivet» ( Dailypost WordPress – oversatt)

Valg av bilde, eller bilder, var ikke så veldig vanskelig. Det må jo bli bilder fra her jeg bor! Jeg bor ved skogkanten, med en elv som bruser like nedenfor huset. Her er fugler og ekorn på daglige besøk i hagen, og her står vårblomstene i full blomst akkurat nå.

«Earth day» er arrangementer over hele verden til støtte for miljøvern. Det koordineres globalt av Earth Day Network, og er en dag som feires i mer enn 192 land hvert år.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s