Earth day – jordens dagI dag er det “Earth Day” – “Jordens dag”, og på et nettsted jeg følger, ble bloggere denne uken oppfordret til å dele et bilde av hva som er “jorden” for dem:

Del et bilde denne denne uken, av hva som er “jorden ” for deg – enten det er et panorama av et landskap som tar pusten fra deg, et nærbilde som avslører en detalj i naturen, eller en annen scene som hedrer utendørslivet” ( Dailypost WordPress – oversatt)

Valg av bilde, eller bilder, var ikke så veldig vanskelig. Det må jo bli bilder fra her jeg bor! Jeg bor ved skogkanten, med en elv som bruser like nedenfor huset. Her er fugler og ekorn på daglige besøk i hagen, og her står vårblomstene i full blomst akkurat nå.

“Earth day” er arrangementer over hele verden til støtte for miljøvern. Det koordineres globalt av Earth Day Network, og er en dag som feires i mer enn 192 land hvert år.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s