Glimt fra påsken

Så er påsken over for denne gang! I morgen setter jeg kursen hjemover, og jeg har planlagt å dra hjem ganske tidlig på dagen. I morgen er det nemlig min bursdag, og da er det greit å ikke sitte her på hytta lenger enn nødvendig.

Jeg har hatt en super påske, og den har vært ganske variert. Første del av påsken var jeg bare hjemme og hadde bypåske. Jeg var i påskeselskap og var i byen , jobbet i hagen og dro til Lillehammer for å besøke min mor.

Siste del av påsken har jeg vært på hytta på Sørlandet, hvor jeg fortsatt befinner meg. Her på hytta har jeg hatt rolige dager, men ikke kjedelige. Jeg har gått turer, har jogget, har laget god mat, har lest og har hørt på radio. Veldig mye bra å høre på radioen, forresten!  Jeg har også viet påsken til intensive språkstudier. Mer om dette skal du få en annen dag her på bloggen.

Nå er det sen kveld. Nå skal jeg bare vaske og rydde i hytta, før jeg som sagt drar hjem igjen i morgen tidlig.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s