Glimt fra påsken

Så er påsken over for denne gang! I morgen setter jeg kursen hjemover, og jeg har planlagt å dra hjem ganske tidlig på dagen. I morgen er det nemlig min bursdag, og da er det greit å ikke sitte her på hytta lenger enn nødvendig.

Jeg har hatt en super påske, og den har vært ganske variert. Første del av påsken var jeg bare hjemme og hadde bypåske. Jeg var i påskeselskap og var i byen , jobbet i hagen og dro til Lillehammer for å besøke min mor.

Siste del av påsken har jeg vært på hytta på Sørlandet, hvor jeg fortsatt befinner meg. Her på hytta har jeg hatt rolige dager, men ikke kjedelige. Jeg har gått turer, har jogget, har laget god mat, har lest og har hørt på radio. Veldig mye bra å høre på radioen, forresten!  Jeg har også viet påsken til intensive språkstudier. Mer om dette skal du få en annen dag her på bloggen.

Nå er det sen kveld. Nå skal jeg bare vaske og rydde i hytta, før jeg som sagt drar hjem igjen i morgen tidlig.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: