En fin påskedag 


Jeg begynte tirsdagen med å sette meg på toget for å dra inn til Oslo, for å gå og ta massasje. En god massasje er ikke den verste starten på dagen en kan ha! Massasjen gjorde at jeg følte meg glad, avslappet og avspent i kroppen. De stive skuldrene og ømme musklene var med ett som blåst bort.

Etter massasjen tok jeg meg en tur rundt i Oslo sentrum. Jeg gikk gjennom påsketravle gater, og til Youngstoget. Der var det flere torghandlerne å se enn på lenge. Kanskje er det påsken og vårsola som har lokket dem frem igjen? Etter dette gikk jeg på café, og satt der en lang stund, leste aviser, drakk kaffe og spiste kake.

Så bar det ut i sola igjen. Jeg gikk til Akershus. Der var vårduft, trær i knopp, og mange påskebesøkende. Så til Aker brygge, før jeg igjen gikk til Oslo S, for å ta toget hjem.

Vel hjemme lekte ekornene livlig ute i hagen, og jammen dukket ikke årets første linerle opp også.

Jeg er glad jeg har slike dager av og til. Dager for bare å gjøre avkoblende ting. Dager for nyte livet. Dager uten mål. Dager for bare være til.

2 kommentarer

 1. Herlig å bare tusle rundt og se på livet. Reflektere og glede seg over ulike øyeblikk. På Akerbrygge ligger HeavenSent som selger niche parfymer. Der må du stikke innom hvis du liker parfymer. Ellers liker jeg å ta bilder slik som deg. Hvilke kamera bruker du? Jeg bruker kun IPhone 6 pluss, men ser etter noen som gir enda bedre bilder. Har jeg spurt deg om det før? Husker ikke, men spørr allikevel 🙂

  Ha en riktig god påske!
  Mvh
  Tormod

  1. Hei Tormod! Ja, det er fint å gå rundt å se på livet av og til! Akkurat nå om dagen er det så fint ute også. Takk for tipset med parfymebutikken, dit går jeg gjerne en tur. Det er forresten veldig artig (og lærerikt) å lese blogginnleggene dine om parfyme!😊

   Disse bildene har jeg tatt med IPhone 6+, og det er mobilkameraet jeg bruker mest når jeg er på farten. Bildekvaliteten blir ikke så verst, og jeg synes det er morsomt å legge på forskjellige filtre oppå bildene etterpå, – for å teste ut ulike uttrykk. Akkurat nå er jeg litt hekta på svart-hvitt:) (Apper som jeg bruker til dette er for det meste Enlight, VSCO og Hippstamatic).

   Ellers har jeg flere kameraer som jeg bruker litt om hverandre. Mest bruker jeg mitt lommekamera Sony RX 100 III. Les mer her https://www.google.no/amp/s/bodilslilleblogg.com/2016/02/23/litt-om-kameraet-som-jeg-bruker-nar-jeg-er-ute-og-gar-tur/amp/

   Jeg har et speilreflekskamera også, Canon 500D, men det tar jeg mest frem til de store anledningene.

   Ønsker deg også en fortsatt god påske! Her på Sørlandet er det strålende sol i dag🌞

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: