Morgentur 

God morgen! Det hører med til sjeldenhetene at jeg starter dagen med å gå tur. Det har jeg imidlertid gjort i dag. Jeg deltar på et seminar i regi av jobben, på Holmsbu hotell & spa, og i dag tidlig tok jeg meg en tur ut, for å se hvordan det ser ut her i strøket.

Det var en fin morgen. Med livlig fuglesang, rådyr som løp i skogen, og et lettere skydekke over Drammensfjorden.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s