Fredagsgjøremål

I dag startet jeg helgen litt tidligere enn vanlig. Jeg har nemlig hatt en fridag fra  jobb, og da ble det frokost på senga i dag. Herlig! Deretter ble det diverse gjøremål utover dagen.
Det er ingen tvil om at en ny vår er på vei! Fuglene kvitret ute i hagen i dag. Ekornene koste seg i vårsola, og snøen minket i rekordfart.
Litt utpå formiddagen dro jeg til matbutikken for å gjøre innkjøp til helgens matlaging. Masse herlige grønnsaker, oster og brød! Det blir nok noen spennede vegetarretter denne helgen også. Som alltid på fredagene kjøpte jeg frukt og blomster.
Blant annet disse nydelige tulipanene.
Jeg gikk en snartur innom bakeren også, og kjøpte et skolebrød til kaffen. Ingen grunn til ikke å skeie ut når en først har en dags fri!
I dag ble hagesesongen offisielt innledet her i gården. Pelargoniastiklinger fra Plantasjen kom i jorda, og jeg håper de blir like fine som sist jeg plantet stiklinger.
Nå er det fredagsettermiddag, og den sedvanlige pizzaen er på gang. Dagens vegetarpizza henter inspirasjon fra det greske kjøkken, og jeg lager den etter en oppskrift jeg har funnet på nettet.

En riktig god fredag og helg til alle!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s