Bra apper

I dag har jeg lyst til å dele noen erfaringer med apper som jeg har stor glede av i hverdagen.
WordPress
Det er denne appen jeg bruker aller mest. Og det skyldes naturligvis at jeg blogger med WordPressappen. Jeg bruker ikke PC eller laptop i det hele tatt når jeg blogger, kun Iphone. Det er en treningssak å lære seg å blogge på den måten, men for meg var det praktisk å bruke WordPress for IPhone siden jeg lagrer de fleste bildene lokalt på telefonen.
Vscocam
En veldig god fotoapp. Den har både et godt “kamera” og flotte filtre. Jeg har kjøpt alle filtrene som følger med, og det ble noen kroner. Men det er verd det.
Canva
En helt fantastisk designapp. Her finner du flotte design for blogg, Facebook, Instagram, Youtube, platecover, logo og mye mer. Her kan alle bli sine egne designere!
Piclabstudio
Med denne appen kan en legge fine teksttyper oppå bilder, og appen har også fine tilleggspakker med andre design som kan legges oppå bilder.
Hippstamatic
En veldig fin app for å få “retrolook” på bildene. Også Hippstamatic har mange fine tilleggpakker. Jeg er særlig glad i “Foodie”, som gir fine bilder til matblogging.


Så noen bra “helseapper”

My fitnesspal
Dette er en veldig fin app for å holde kontroll på hva en spiser (kcal og ernæring) kalorireduksjon ved trening osv. Den kan kobles opp mot Fitbit (og lingende treningsverktøy). De fleste “norske” matvarer er dekket av appen, og det er meget enkelt å registere hva en spiser, trening osv.
Runtracker
Med denne appen ble det plutselig mye morsommere å jogge! Lenge på turen, fart og fremdrift blir godt dokumentert.

Andre bra apper:
Issuu
En flott app for digitale magasiner. Massevis av bra magasiner digitalt tilgjengelig.
Railplanner
Dette er appen for alle som har lyst til å reise på Interrail! Du verden så lett det er å planlegge togreiser i Europa nå for tiden!
Wordsalad
En app bare for moro, men også ganske slagkraftig.  Med denne appen kan en lage fine ordskyer. En bare kopierer inn teksten, og vipps så blir det en ordsky! Her er for eksempel ordskyen fra innlegget jeg skrev om villdyrenes dag, her om dagen:

Google maps
En app som har forandret mitt liv. Et funn for oss som har dårlig stedsans! Før rotet jeg rundt og lette når jeg skulle til et nytt sted. Nå finner jeg frem over alt. Takk Google!

2 kommentarer

  1. I en jungel med apps var det gøy at du delte noen erfaringer. Jeg skal teste ut noen 🙂 At du blogger på tlf app er jo imponerende… lykke til videre med blogg og ellers. Og nå går det mot vår! 🙂

    1. Takk😊. Så fint at du vil prøve ut noen av appene! Jeg er alltid på utkikk etter gode apper, og jammen finnes det mange bra. Ønsker deg en fin helg!

Legg inn en kommentar

%d