God fredag og helg! 

Tenk så deilig at det begynner å bli lyst ute igjen om kveldene! Dette bildet tok jeg da jeg kom hjem fra jobb i dag. Klokka var seks, og det var forsatt lyst. Himmelen var farget av et rødskjær fra sola.

Det gjør noe med meg når det begynner å bli lysere ute. Lyset får meg til å tenke på vår, på fuglesang, på vårblomster og på at naturen igjen våkner til liv.

Men ennå har ikke våren kommet her. Forsatt ligger det mye snø, og den snøen har jeg tenkt å ha glede av i helgen. Forhåpentligvis blir det en tur ut på ski på meg, på søndag. Ellers har jeg tenkt å bare være hjemme, og ta livet med ro.

Men nå er det fredagskveld med god mat og god vin, og bra underholdning på TV.

En riktig god helg til alle!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s