God fredag! 


Hei kjære blogglesere! Endelig er det fredag og helg igjen! Den beste ettermiddagen i uka synes nå jeg. Det er så deilig å koble av i sofaen på fredagskvelden etter en lang og travel arbeidsuke.

Denne helgen har jeg stort sett tenkt å ta livet med ro, og ikke foreta meg så mye (hvis jeg klarer). Jeg er fortsatt ikke helt restituert etter en kraftig luftveisinfeksjon jeg hadde for et par uker siden, men nå håper jeg at en rolig helg skal få meg i form igjen.

Ingen sak å ta det med ro når det er så mye bra sport på TV, forresten! Akkurat nå sitter jeg og følger med på en utrolig spennende kombinertstafett på TV. Du verden så god innsats av nordmennene i dette verdensmesterskapet! Dagens vel så spennende herre-stafett har jeg sett i reprise flere ganger allerede.

Men nå er det fredagskveld. Lysene er tent, og jeg har fyrt opp på peisen. Snart skal jeg igang med fredagens matlaging, og i dag er det skrei som står på menyen. Perfekt måltid på denne tiden av året!

En riktig god fredag og helg til alle!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: