Tulipaner 

Siden jeg ikke har fått tatt så mye bilder i det siste, får jeg satse på bildearkivet mitt i uken som kommer. Og er det noe jeg har mye av der, så er det bilder av blomster. Sikkert en million, minst:).

En type blomster som vi kan nyte nå på denne tiden av året, er tulipaner. Så fine og vårlige! Variér med vaser, og sett inn litt forskjellige grener, og du har flotte og kreative buketter som kan bli et blikkfang i stuen. Tulipaner er også koselig å gi bort, hvis du vil glede noen. 

Og ikke minst: Hvis vi ser stort på det, er det ikke så veldig lenge til tulipanblomstringen begynner utendørs.

Driv frem noen bjørkekvister, og sett de sammen med tulipanene. Passer fint på et vårlig bord.
Eller sett tulipanene sammen med noen gåsunger.
Forskjellige typer vaser til tulipanene blir fine uttrykk som kan gi interiøret et løft.


Ingen påske uten en bukett gule tulipaner.
Si det med blomster! Ta med en bukett tulipaner neste gang du skal bort.

Min tulipanfavoritt. Papegøyetulipanene må vel være noen av de vakreste som finnes.
Om ikke lenge begynner tulipanblomstringen utendørs. I år er jeg ekstra heldig. Jeg skal nemlig til Amsterdam i begynnelsen av mai. Forhåpentligvis får jeg med meg siste rest av tulipanblomstringen. Dette bildet tok jeg utenfor Nationaltheatret i mai, i fjor.

Og dette. Så vakkert! Tulipanbedende er en berikelse for byen. Jeg er glad for at Oslo kommune satser på bymiljøet med blomster. Egentlig burde hele byen, både bydeler og grender, bli fyllt opp med blomster og fine grøntarealer. Vakre byrom betyr mye!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: