Det tar sin tid

Hei kjære blogglesere! Nå har det vært stille fra meg noen dager, og det skyldes at jeg har hatt tidenes mest gjenstridige (til meg å være) luftveisinfeksjon. Jeg har vært mer eller mindre sjuk hele uka, og har hostet, harket og hatt vondt langt ned i lungene. Energien kunne så absolutt ha vært bedre. Det tar sin tid å frisk igjen denne gangen, men nå håper jeg virkelig at jeg snart er på bedringens vei.

Det har ikke vært så veldig mye å ta seg til her i sjukestugan, egentlig. Ikke det at jeg har orket så mye heller. Her er noen glimt fra hvordan denne totalt intetsigende uka har fortonet seg.
Jeg har hørt på podcasts og lydbøker. Podcaster må være de sjukes trøst, spør du meg. Det finnes så mange kjempebra podcaster, – sannsynligvis finnes det en podcast for enhver interesse. Og det fine med podcaster er at en kan høre på dem overalt, når som helst, samtidig som de er gratis å laste ned.

NRK og Sveriges radio har mange gode podcaster. Det har også mange bloggere. Jeg har lastet ned appen Acast fra AppStore, og ellers søker jeg frem podcasts på YouTube.


Jeg har drukket litervis med te, og annet drikke, i håp om å bli fortere frisk (hjalp ikke så mye). Twinings Earl grey er den store tefavoritten. En virkelig god og aromatisk te som jeg alltid har i huset.


Det gjelder å holde seg varm når en er sjuk.  Og da er det ingenting som slår ull. Lusekofte, og et heklet ullsjal rundt halsen. Da fryser en ihvertfall ikke!


En kan aldri få for mange vårblomster på denne tiden av året. De hjelper alltid på humøret. En trenger noe frodig innendørs nå mens en venter på våren. 


Matlysten har ikke vært på topp, men noen appelsiner går alltids ned. Juicemaskinen har vært flittig i bruk denne uken. Jeg har juicet frukt og grønnsaker, forhåpentligvis fulle av nyttige vitaminer.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: