Glimt fra en februarhelg

Det har vært en fin vinterhelg her, med sol, kuldegrader, snø og skiføre. Men det har ikke jeg fått med meg noe av, annet enn gjennom vinduet da. Og det er jo noe det også!
Jeg har vært sjuk nesten hele uken, og jeg som hadde håpet å komme meg til jeg skulle dra til Lillehammer, gjorde ikke det. På Lillehammer ble jeg i grunnen bare verre, og burde nok i etterklokskapens lys ha holdt meg hjemme. Men jeg er glad for at jeg dro dit.

By the way, jeg har prøvd allverdens hostemedisiner, og denne Rigabalsam er min nåværende favoritt. Eneste som har funket så langt:).
For en spennende vintersportshelg det har vært! Helgens høydepunkt sto denne karen for. Så synd at han ikke fikk marginene på sin side! Men han som vant var jo god da.  Skiskyting synes jeg nesten er den mest spennende av alle vinteridretter.
Hver dag siden før jul har jeg fått besøk av søte små ekorn ute i hagen. I dag var det dette ekornet som tittet innom. Noen ganger har det vært så mange som fire ekorn her og spist samtidig. De er virkelig et morsomt skue! Ekorn er så koselige dyr. De er fredelige og gjør ingen skade. 
Matlysten er ikke helt på topp om dagen, og da ble det en middag av det lettvinte (men sunne) slaget i dag: Bondeomelett fylt med poteter, grønnsaker og ost.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: