Vinterhelg

Det har vært en flott vinterhelg, og noe som var gledelig var at det endelig kom snø! Så herlig! Kanskje det blir vinter her i år også? Det er nesten så jeg ikke kan tro det. Det har vært lite snø her så langt i år, og en må visstnok tilbake helt til 50-tallet for å finne en tilsvarende snøfattig vinter på Østlandet.

Det kom faktisk så mye snø denne helgen at det var mulig å begi seg ut på ski. Jeg tok turen til Movatn i Nordmarka, og det ble vinterens første skitur for meg. Forhåpentligvis blir det flere. Her kan du ta en titt på hvordan det så ut ute i Nordmarka i dag:

Nå er det søndag kveld, og jeg sitter og koser meg med en kopp chai-te. Snart skal jeg sette på tv-en, for å se på programmene utover kvelden. I morgen er det atter en ny uke, og den ser ut til å bli ganske travel for min del.
Bål på peisen og vårlige tulipaner lyser opp en søndagskveld.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s