Vinterhelg

Det har vært en flott vinterhelg, og noe som var gledelig var at det endelig kom snø! Så herlig! Kanskje det blir vinter her i år også? Det er nesten så jeg ikke kan tro det. Det har vært lite snø her så langt i år, og en må visstnok tilbake helt til 50-tallet for å finne en tilsvarende snøfattig vinter på Østlandet.

Det kom faktisk så mye snø denne helgen at det var mulig å begi seg ut på ski. Jeg tok turen til Movatn i Nordmarka, og det ble vinterens første skitur for meg. Forhåpentligvis blir det flere. Her kan du ta en titt på hvordan det så ut ute i Nordmarka i dag:

Nå er det søndag kveld, og jeg sitter og koser meg med en kopp chai-te. Snart skal jeg sette på tv-en, for å se på programmene utover kvelden. I morgen er det atter en ny uke, og den ser ut til å bli ganske travel for min del.
Bål på peisen og vårlige tulipaner lyser opp en søndagskveld.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: