Fine kokebøker

Jeg er begeistret for hvor utrolig enkelt det er å handle på nett. Disse kokebøkene bestilte jeg fra Adlibris i slutten av forrige uke, og allerede i går kunne jeg hente dem på posten. Fremsendt fraktfritt. Tidligere har jeg også bestilt bøker fra Haugen bok, og det gikk minst like fort. 

Til tross for at en kan søke frem nesten hva det måtte være av oppskrifter på nettet, holder jeg fortsatt en knapp på den gamle og gode kokeboken. Det finnes så mange fine og inspirerende kokebøker! Denne gangen bestilte jeg to kokebøker skrevet av svenske Anna Bergenstrøm og Fanny Bergenstrøm. Mine favoritt-kokebokforfattere. Bøkene heter Annas mat, og Vinterns goda ting

 Jeg bestilte bøkene på originalspråket, og det skyldes at den ene var utsolgt på norsk. Jeg har ikke noe problem med å lese svensk, og det var et pluss at disse var mye billigere enn de norske utgivelsene.  Jeg har også andre kokebøker skrevet av Bergenstrøm, og de er meget gode. Nå gleder jeg meg til å prøve ut noen av oppskriftene. 

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s