God helg! 

Det er fredags ettermiddag i januar. Alt er på det jevne. Jeg gjør aktiviteter som jeg vanligvis gjør på fredager i vinterhalvåret. Ordner til helgen, drar ut og handler, lager mat og ser på TV. Slapper av etter arbeidsuken.

Litt senere denne helgen skal jeg ut på farten. I morgen tidlig drar jeg til Lillehammer for å besøke min mor. Mine to eldste barn skal også dit, men de er der for å hjelpe til med flytting for sine besteforeldre på farssiden. Det skal jeg også hjelpe til med, så da blir det nesten som et lite familietreff det, på Lillehammer denne helgen. Ellers blir det en fin vinterhelg, og forhåpentligvis får jeg, min vane tro, kommet meg ut på tur.

Her noen glimt fra denne helt vanlige fredagen i januar, der alt er på det jevne:
Det var den reneste vårstemningen ute i dag! Ikke at jeg merket så mye til den, men.
Fredagsettermiddagen startet med at jeg dro til kjøpesenteret for å handle, og første stopp var blomsterbutikken.
Besøket på blomsterbutikken resulterte i denne fredagsbuketten senere på kvelden. Buketten ble satt sammen av et par buketter jeg kjøpte.
Så gikk jeg til matbutikken, og der pantet jeg først flasker.  Og O’lykke –  jeg vant kr 100,- i Røde kors sitt pantelotteri! Hurra! Dette må jo være min lykkedag!
Donald Trump må bare få ha sin innsettelsessermoni i fred. Jeg hadde ikke noe behov for å se den. Sikkert bare de samme gamle flosklene likevel. I stedet begynte jeg å lage middag. På menyen sto indisk vegetarmat.
Det ble Chana masala – kikertcurry, servert med ris, raita, mangochutney og nanbrød. Vegetarretter står absolutt ikke tilbake for retter som er laget av kjøtt (og om du lurte, – oppskriften kommer så klart her på bloggen senere en dag).
Så ringte det på døren, og utenfor sto en elekromontør som kom for å skifte strømmåleren. Nå trenger jeg aldri mer å tenke på lese av strømmåleren. Herlig! Tenk så mye tid spart, i all fremtid!
Fredagskveld, rødvin, levende lys og akkurat nå: Nytt på nytt på TV. Livet er ikke det verste en har!

Jeg ønsker alle blogglesere en riktig god helg! Jeg er tilbake her på bloggen på søndag, med ukemenyer og de sedvanlige glimt fra helgen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: