Glimt fra helgen 

For en fin helg dette har vært! Det fineste som skjedde denne helgen var at Cathinka og Daniel ringte fra Australia og sa at de hadde tenkt å gifte seg! Hurra! Det var jo en veldig hyggelig nyhet å få en søndags ettermiddag! Det er jo ingenting som gleder foreldre mer enn å se at barna er lykkelige! Når og hvor bryllupet skal stå vet jeg ikke enda, men det får jeg nok vite ganske snart.

Ellers har det vært en stille og rolig januarhelg. Jeg har for det meste vært hjemme og syslet med stort og smått, men det ble en liten tur ut til kjøpesenteret i går ettermiddag. Og bare for å ha nevnt det, det var veldig mye fint på salg der akkurat nå! (les klær).

Her kommer noen glimt fra helgen.

Bilde tatt i blåtimen i dag, like etter at solen har gått ned. Det blå lyset, både før soloppgang og rett etter solnedgang, er spesielt, og det er spennende å utforske med tanke på fotografering.

Blåtimen innendørs.

Det har vært en nydelig vintersøndag, med noen få minusgrader, lett nysnø og sol. Jeg har vært ute og gått tur. Den ble ikke særlig lang, men var fin likevel! (Og som vanlig, – mitt favorittmotiv. Et gammelt hus som du sikkert har sett hundrevis av ganger her på bloggen:))

Om ikke lenge begynner jeg med retrobildene igjen. Det er en del arbeid å ta frem de gamle bildene, og jeg fikk såvidt begynt å gå gjennom dem denne helgen.

Nye og friske farger i stua etter jul.

Et fint lite hjerte som jeg fikk i julegave. “Home is where the heart is”. Så sant, så sant!

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: