Vintermorgen

God morgen fra hjemmekontoret! Her har jeg våknet opp til en aldeles nydelig vinterdag. Det er gnistrende kaldt ute, og det har kommet et lett lag med nysnø i løpet av natten. Akkurat nå er solen i ferd med å stå opp, over en vakker klar himmel.

Nå skal jeg sitte og jobbe noen timer, før jeg tar helga. Den starter med en tur på treningssenteret. Deretter skal kose meg med matlaging og fredagsunderholdning på TV utover kvelden. Ellers i helga har jeg en god del på programmet. Jeg skal vaske jula ut av huset, og få inn litt friskere farger i stua. Forhåpentligvis kommer jeg meg en tur ut i naturen i løpet av helga, og kanskje blir det en tur inn til byen også.

Ønsker alle en fin fredag!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s