Julens frokoster

Denne julen har vi hatt mange hyggelige frokoster. Fra en stor frokost på julaften til ære for Anine som hadde bursdag, til små og hyggelige frokoster sammen med min mor. Det har vært frokoster med kjempegod julemat. Ferskt julebrød og ferske baguetter, tomatsild, sursild, laks og eggerøre, sylte, kald ribbe, sennep og lefse. Og mange nydelige oster, servert med frukt.

Nå har alle julegjestene dratt hjem, og jeg er igjen alene i huset. Det gjør ikke noe, for jeg er vant til å være alene og liker det. Jeg synes i grunnen det blir fint nå, med noen juledager helt uten program eller forventninger av noe slag.

Frokosten i dag ble litt annerledes enn de andre frokostene jeg har spist så langt i jula. Jeg har fått min dose av tung mat (les kjøtt) for en stund, og har vendt tilbake til mitt vanlige plantebaserte kosthold. Frokosten i dag ble vegetarisk, og den ble inntatt på senga. En frokost på senga, vegetarisk eller ikke, blir aldri feil en romjulsdag.

Kategorier: Jul

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s