Julens frokoster

Denne julen har vi hatt mange hyggelige frokoster. Fra en stor frokost på julaften til ære for Anine som hadde bursdag, til små og hyggelige frokoster sammen med min mor. Det har vært frokoster med kjempegod julemat. Ferskt julebrød og ferske baguetter, tomatsild, sursild, laks og eggerøre, sylte, kald ribbe, sennep og lefse. Og mange nydelige oster, servert med frukt.

Nå har alle julegjestene dratt hjem, og jeg er igjen alene i huset. Det gjør ikke noe, for jeg er vant til å være alene og liker det. Jeg synes i grunnen det blir fint nå, med noen juledager helt uten program eller forventninger av noe slag.

Frokosten i dag ble litt annerledes enn de andre frokostene jeg har spist så langt i jula. Jeg har fått min dose av tung mat (les kjøtt) for en stund, og har vendt tilbake til mitt vanlige plantebaserte kosthold. Frokosten i dag ble vegetarisk, og den ble inntatt på senga. En frokost på senga, vegetarisk eller ikke, blir aldri feil en romjulsdag.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s