Romjulstur

Da jeg sto opp i dag tidlig var jeg litt i stuss om hva jeg skulle benytte dagen til. Skulle jeg gå ut på tur i skogen, eller skulle jeg dra til treningssenteret for å trene? For å være ærlig så fristet treningssenteret ganske mye, siden det har vært flere dager med julemat og stillesitting. Men ikke før hadde jeg begynt å gruble over valgets kval, så ringte en venninne meg og spurte om jeg hadde lyst til å bli med ut på skogstur i finværet. Og da ble det jo så klart det! Treningssenteret kan bare vente til i morra.

Turen gikk til Ørfiske i Nordmarka, noen kilometer fra her vi bor.Ved Ørfiske var det mange folk å se, og stor aktivitet. Det var mange som var ute og gikk på skøyter i det fine været.
Det er visstnok helt ideelle forhold for turskøyting ute i marka akkurat nå, ifølge Aftenposten. Etter turen i dag fikk jeg veldig lyst til å prøve meg på turskøyting selv. Jeg må bare skaffe meg noen skøyter først. Kanskje blir det en tur på nyåret hvis været holder? Det virket gøy!
Jeg angret på at jeg ikke hadde tatt med fotoapparat på turen i dag. Det hadde vært så spennende å fotografere de fine mønstrene i den blåfrosne isen.


Da jeg kom hjem var jeg skikkelig kald, og fant ut at jeg ville fyre opp på peisen.
Men først måtte veden bæres inn!
Dette må vel være noe av det beste med romjulen? Først tur og så avkobling med kaffe og julekaker foran peisen. Herlig. Heldigvis varer julen ennå noen dager!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s