Romjulsdager

Det er romjul, og snart har halve julen gått. Jeg har hatt en kjempefin jul så langt sammen med mine to eldste barn og min mor, og vi har hatt det rolig og avkoblende. Vi har nesten ikke gjort noe annet enn å spise god mat, lese bøker, se filmer og sitte foran peisen. Akkurat slik det skal være i julen.
Ute er det ikke så mye som minner om jul. Det er ikke så mye som et lite snøfnugg ute engang, og i dag har det vært flere plussgrader og sol.
I hele julen har vi moret oss med beskue ekorn, som veldig raskt oppdaget min nye pop-up restaurant ute i hagen. Målgruppen var egenlig fulger, men ekorn er jo like så artig!

​Jeg er så glad i alle julesakene som jeg tar frem til jul hvert år. Den store engelen som du kan se på videosnutten her er Anine sin, og hun fikk den da hun var en dag gammel.
Det å spise julekaker hører romjulen til. Marsipangrisen på kakefatet fikk jeg forresten i mandelgave i år! Jeg tror det må være første gang noensinne at jeg har fått mandelen i grøten. Hurra!
Sandkaker er og blir en julekakefavoritt.
Juledekorasjon med engler og hellige tre konger og en liten stall.
Og enda en engel! Av den gammeldagse typen. Jeg pynter med mye annen julepynt også,altså. Men det var tydeligvis englene som ville bli fotografert i dag!
Juletreet virkelig pryder stua, – vakkert pyntet med gamle og nye julekuler og stjerne i toppen. 

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s