God jul!

Hei, kjære blogglesere! Jeg ønsker dere en riktig god jul, og jeg håper den blir akkurat slik dere ønsker den skal være, – enten dere feirer den sammen med noen, eller dere feirer den alene. Til deg som kanskje ikke gleder deg til jul, eller som savner noen i kveld, sender jeg mange varme tanker.

Hos oss har julefreden såvidt begynt å senke seg over huset. Tidligere i dag hadde vi frokost for Anine, eldste datter, som har bursdag i dag, og nå slapper vi av før vi skal spise grøt i tre-tiden. Jeg ser med forventing frem til i kveld, og til juledagene som kommer. Jeg skal nyte disse dagene sammen med min familie, – med gode samtaler, gode frokoster, turer og lesning. Vi skal se filmer, spille spill, spise julegodter og kose oss.

Det er en vakker julaften. Ute er det en lav desembersol og mildt vær. Inne skinner det av julestemning og julepynt.

Jeg ønsker alle en riktig god og fredfull jul!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s