Juleforberedelser

God kveld! Akkurat nå befinner jeg meg på Lillehammer, og hit har jeg dratt en snartur for å hente min mor.

Min mor skal feire julen sammen med oss i år, men siden hun er en godt voksen dame, så synes jeg det er best å dra å hente henne. Det går raskt å dra til Lillehammer fra der jeg bor, turen tar bare et par timer. 

Allerede i morgen formiddag drar vi tilbake, for på lillejulaften kommer mine to eldste barn hjem til jul. Det blir koselig! Litt trist er det at yngstedatter Cathinka ikke kommer hjem til jul i år. Hun er ute og reiser med Ungdom i oppdrag, og i år skal hun tilbringe julen i Kambotsja.

De siste dagene har jeg hatt litt av et ståk, for jeg fant ut at jeg ville være ferdig til jul før min mor kom. Det har holdt hardt, men jeg er nesten i mål. Jeg har vasket, ryddet og pyntet til jul, og i går fikk jeg også pakket inn de aller siste julepresangene.

Noe jeg ikke har gjort til jul i år, er å bake, og det tror jeg må være første gangen. I fjor bakte jeg ganske mye kaker, men vi klarte ikke å spise de opp. Så i år har det blitt kjøpekaker i stedet, men ikke så mange av hver som vi har hatt før. Jeg har kjøpt seks sorter, og de har jeg dandert pent i kakebokser. Jeg er helt sikker på at vi har mer enn nok av kaker for hele jula, og vel så det. Julekaker mener jeg hører jula til, og jeg kunne ikke tenke meg en jul uten julekaker. Men i år er julen altså med kjøpekaker, og det fungerer like bra.

Nå gjenstår det bare å stryke duker og handle til jul, og vipps så er julen her igjen!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s