Nydelig julesang

Denne sangen – Adeste Fideles – synes jeg er en nydelig julesang!  Her er den fantastisk fremført av Enya. Jeg har så mange minner knyttet til sangen. I min ungdom sang vi den i skolekoret på gymnaset, og hvert år ble den fremført på juleavslutningen i kirken. Og husker jeg ikke helt feil, så sang vi den på originalspråket – på latin. Ikke så veldig mye som henger igjen av det nå må jeg innrømme. Adeste Fideles vil alltid minne meg om gleden og forventingen jeg som barn og ungdom hadde til  julen.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s