Nydelig julesang

https://m.youtube.com/watch?v=Ylxvxqa8tt0

Denne sangen – Adeste Fideles – synes jeg er en nydelig julesang!  Her er den fantastisk fremført av Enya. Jeg har så mange minner knyttet til sangen. I min ungdom sang vi den i skolekoret på gymnaset, og hvert år ble den fremført på juleavslutningen i kirken. Og husker jeg ikke helt feil, så sang vi den på originalspråket – på latin. Ikke så veldig mye som henger igjen av det nå må jeg innrømme. Adeste Fideles vil alltid minne meg om gleden og forventingen jeg som barn og ungdom hadde til  julen.

Kategorier: Jul

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s