Søndag morgen 

Det står til liv med meg, selv om jeg har vært fraværende her på bloggen noen dager!

Alt er vel, men i det siste har jeg hatt så mye å gjøre, at jeg har måttet nedprioritere bloggingen litt. Det har vært jobbinnspurt, juleforberedelser og mange andre små og store gjøremål. De blogginnleggene som jeg hadde planlagt for denne uken, de ligger der enda, men forhåpentligvis får jeg dem ut i uka som kommer. Jeg hadde jo egentlig tenkt å lage en koselig juleblogg i år, men det er ikke alltid at det blir som en planlegger, – ihvertfall ikke når det kommer til blogging. Jeg hadde samme problemet i fjor også, så jeg burde ha lært:)

Nå er søndag morgen, og jeg er tidlig oppe. Jeg skal snart til å spise frokost, og som vanlig skal jeg bla gjennom dagens aviser på IPad. Det er så deilig å starte dagen i et litt rolig tempo, til forskjell fra ukas andre dager. Ute ser det ut til å bli en fin dag. Det er kaldt og rimfrost på bakken. Det blir nok en dag med sol og fint vær. Tenk at det bare er noen få dager til sola snur, og til at vi igjen går mot lysere tider!

Så langt har dette vært den helt store helgen for juleforberedelser. I går vasket jeg hele huset og skiftet på sengene, og i dag skal jeg pynte juletreet og julepynte i huset. Det er litt tidlig å pynte til jul, men jeg vet at jeg får det så travelt i uken som kommer også, og da er det like greit å bli ferdig med det.

Jeg gleder meg til jul, da kommer min mor og mine to eldste barn hit. Jeg ser frem til å bare være sammen med dem, – til julehygge og samtaler, til julefrokoster, julekaker, juleturer og alt annet som hører vår jul til.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s