Glem ikke julemystikken 

Akkurat nå driver jeg og styrer og ordner i huset, og snart skal jeg begynne med noe av det jeg liker aller best før jul, – å pynte og lage juledekorasjoner.

Helt fra jeg var barn har jeg elsket juledekorasjoner og julepynt. Dekorasjoner som formidler julestemninger og julebudskapet gjennom krybber og engler, nisser og troll. For ikke å snakke om snøglobene, der det alltid snør og er julestemning. De har alltid fasinert meg. Og julehuset som du kan se på bildene her, har jeg skrevet om i et tidligere blogginnlegg.

Noe som jeg husker best med dette julehuset var at jeg trodde at det bodde folk der på ordentlig. «Det lyser i huset!» «De er hjemme!» At huset bare var et lite julehus skjenket jeg ikke den ringeste tanke. For i et barns forestillingsverden er alt mulig. Fantasien begrenses ikke av hva som er mulig eller umulig, eller av hva som er fornuftig eller ufornuftig, i den såkalte virkelige verden. 

Glem ikke julemystikken og julemagien! Det er så mange måter å fange julens stemning på. En kan lese bøker, lytte til julemusikk, synge julesanger, eller en kan gjøre som meg, – skape små juleuniverser i miniatyr. 

Selv håper jeg at nissen kommer på besøk i år. Ihvertfall skal han ikke mangle på grøt, og han nå skulle finne på å se innom.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s