Koselig førjulskveld

Her noen bilder fra en koselig kveld jeg hadde her om dagen. Sammen med gode venner gikk jeg ut for å spise på en restaurant, og deretter på teater for å se forestillingen “Min kamp”, som er basert på Karl Ove Knausgårds tekster.

Før jeg gikk til restauranten tok jeg meg en runde rundt i Oslo sentrum for å se på livet, og for å få litt førjulsstemning.
Jeg gikk først til Universitetsplassen for å beskue det store juletreet der, og for å legge en slant i julegryta. Frelsesarmeen synes jeg gjør en veldig bra jobb, og jeg støtter dem gjerne med noen kroner før jul.
Julestemning i vinduet. Fra Freias butikk på Karl Johan.
Det var full aktivitet på skøytebanen i Spikersuppa denne førjulskvelden.
Noen sto på sidelinja og heiet på de som gikk på skøyter.
Fra julemarkedet. Et sted der en kunne sette seg ned og høre på eventyropplesning.
Middagen spiste vi på restaurant Marrakesh, en marokkansk restaurant som ligger i nærheten av rådhuset.
Fra Oslo Nye teater, Centralteateret. Forestillingen vi så var basert på Karl Ove Knausgård sine tekster, og den var veldig bra. Ikke et eneste dødpunkt. Et utrolig spennende og innovativt teaterstykke basert på litterære tekster.

Legg inn en kommentar

%d