Koselig førjulskveld

Her noen bilder fra en koselig kveld jeg hadde her om dagen. Sammen med gode venner gikk jeg ut for å spise på en restaurant, og deretter på teater for å se forestillingen “Min kamp”, som er basert på Karl Ove Knausgårds tekster.

Før jeg gikk til restauranten tok jeg meg en runde rundt i Oslo sentrum for å se på livet, og for å få litt førjulsstemning.
Jeg gikk først til Universitetsplassen for å beskue det store juletreet der, og for å legge en slant i julegryta. Frelsesarmeen synes jeg gjør en veldig bra jobb, og jeg støtter dem gjerne med noen kroner før jul.
Julestemning i vinduet. Fra Freias butikk på Karl Johan.
Det var full aktivitet på skøytebanen i Spikersuppa denne førjulskvelden.
Noen sto på sidelinja og heiet på de som gikk på skøyter.
Fra julemarkedet. Et sted der en kunne sette seg ned og høre på eventyropplesning.
Middagen spiste vi på restaurant Marrakesh, en marokkansk restaurant som ligger i nærheten av rådhuset.
Fra Oslo Nye teater, Centralteateret. Forestillingen vi så var basert på Karl Ove Knausgård sine tekster, og den var veldig bra. Ikke et eneste dødpunkt. Et utrolig spennende og innovativt teaterstykke basert på litterære tekster.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s