Ukemeny 50/2016 – vegetar

Hei, og god søndagskveld! Her kommer den vegetariske ukemenyen for uken som kommer. Litt av hvert på menyen denne uken også. På mandag så foreslår jeg en vegetarisk wok med nøttehummus. Retten er proteinrik og raskt laget. Lager du den med risnudler er den også vegan. Vegan er også den indiske retten Aloo gobi som jeg foreslår på tirsdag. Også den vegetariske tacoen på fredag kan veldig lett gjøres om til en vegan rett. Ellers foreslår jeg pasta på onsdag og middagssalat på torsdag. I helgen foreslår jeg, foruten tacoen, piroger med fetaost og kikertboller med gulrotzaziki.

Bruk magre meieriprodukter i rettene dersom du er opptatt av å redusere melkefettet.

Bon apétit! Ønsker alle en god førjulsuke!
Mandag – Grønnsakswok med nøttehummus
Tirsdag – Indisk vegetarrett med blomkål og poteter
Onsdag – Pasta med pesto, pinjenøtter og parmesan
Torsdag – Middagssalat med søtpotet, halloumi og byggris
Fredag – Vegetarisk taco med sopp og maispuré
Lørdag – Piroger med fetaost
Søndag – Kikertboller med gulrotzaziki
Ukens kake – Cookies med tyttebær
Ukens brød – Vridde baguetter

2 kommentarer

    1. Tusen takk Madamanne:) Det er ikke så veldig mange år siden jeg begynte med vegetarmat, men jammen har det har vært en stor overraskelse. Det er urolig mye god mat en kan lage av ingredienser fra planteriket.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: