Søndagstur i desember 

Etter en travel og noe krevende uke,  var det godt for meg å komme seg ut på tur i dag. Jeg sto tidlig opp og gikk innover i Nordmarka til Ørfiske, en tur jeg veldig ofte går. Det er ikke så veldig langt fra Nittedal her jeg bor. En akkurat passe lang tur på en grå og kald desembersøndag.

Det å gå ut på tur er verdens beste rekreasjon for meg. I det siste har jeg følt meg litt sliten, og da hjelper det veldig å komme seg ut på tur. Det er noe med skogen, den friske luften, og den fysiske aktiviteten. Når jeg er ute i naturen er det som om energinivået stiger, og alle bekymringer blir borte.

Nå er det tidlig ettermiddag, og det begynner å skumres ute. Jeg har tent på peisen, og drikker kaffe. Snart skal jeg igang med julevask av kjøkkenet. Greit med alt en blir ferdig med før jul:).

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s