Søndagstur i desember 

Etter en travel og noe krevende uke,  var det godt for meg å komme seg ut på tur i dag. Jeg sto tidlig opp og gikk innover i Nordmarka til Ørfiske, en tur jeg veldig ofte går. Det er ikke så veldig langt fra Nittedal her jeg bor. En akkurat passe lang tur på en grå og kald desembersøndag.

Det å gå ut på tur er verdens beste rekreasjon for meg. I det siste har jeg følt meg litt sliten, og da hjelper det veldig å komme seg ut på tur. Det er noe med skogen, den friske luften, og den fysiske aktiviteten. Når jeg er ute i naturen er det som om energinivået stiger, og alle bekymringer blir borte.

Nå er det tidlig ettermiddag, og det begynner å skumres ute. Jeg har tent på peisen, og drikker kaffe. Snart skal jeg igang med julevask av kjøkkenet. Greit med alt en blir ferdig med før jul:).

Legg inn en kommentar

%d