Koselig med julekort

Det å sende julekort er en veldig koselig tradisjon, men hos meg har den dessverre kommet litt i bakevja de senere årene. Mer og mer har jeg gått over til å sende julehilsenene mine på e-post eller SMS, og tradisjonelle julekort har det blitt mindre av. Og det er synd, for det er jo så koselig både å skrive og få julekort!

Selve tanken bak det å sende julekort er god. På Wikipedia står det:

“Julekort er noe du sender til venner og familie for å vise glede eller takknemlighet, eller bare for vise at man er glad i dem”.

Jeg tenker at det er særlig viktig å huske på folk når det nærmer seg jul. Det kan være mange som en kanskje bør tenke spesielt på nå ved juletider. Det å sende julekort en en fin måte å vise folk oppmerksomhet på. Men det å ringe noen, sende sms, eller hilsener på Facebook, fungerer også helt fint.

Disse gamle julekortene er hentet fra Nasjonalbibliotekets postkortsamling på Flicr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: