Ukemeny 49/2016 – vegetar

Hei! Her kommer den vegetariske ukemenyen for denne uken. Vi starter i dag med et friskt salatfat, og fortsetter utover uka med mer vanlige hverdagsretter som pasta, veggieboller og suppe. For helgen foreslår jeg en falafelmeny på fredag, indisk korma på lørdag og en “burger” med pulled Oumph på søndag. Som vanlig har jeg forsøkt å finne frem til retter med et tilfredsstillende proteininnhold. Tre av ukens retter er vegane. Det er linsesuppen, kormaen og burgeren med pulled Oumph.
Mandag – Middagssalat vegetar
Tirsdag – Pasta med pastasaus vegetar
Onsdag – Vegetariske kjøttboller i fløtesaus
Torsdag – Rød linsesuppe
Fredag – Falafel med hummus, yoghurtsaus og taboule
Lørdag – Vegetarisk korma
Søndag – Vegetarburger med pulled oumph, avocado og jalapeño
Ukens kake – En deig – tre sorter kaker
Ukens brød – Valnøttbrød

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: