Fra julemarkedet i Spikersuppa

Da jeg gikk gjennom julemarkedet i Spikersuppa (Studenterlunden) i går, og så at det var karuseller og pariserhjul der, kom jeg til å tenke på hvor gøy jeg synes det var med tivoli da jeg var barn. En sjelden gang i blant kom det tivoli til Lillehammer der jeg vokste opp, og dit gikk vi alltid, min bror, min far og jeg. Jeg elsket pariserhjul og karuseller, for ikke å snakke om lotteriene og pilkastene. En gang vant jeg til og med en Teddy. O’ lykke! Popcornet og sukkerspinnet var en del av opplevelsen, og det var også en bakgrunnsmusikk som bare var SÅ tivoli. Litt jallaaktig, liksom.

Også i dag liker jeg tivoli. Det var ikke så veldig mange år siden jeg besøkte Tivoli i København og opplevde mye spennende, deriblant en fantastisk HC Andersen-forestilling  – Den standhaftige tinnsoldat.

Så du forstår, jeg har ingen problemer med å forstå at tivoli både er spennende og artig! Men hadde jeg kunnet velge, hadde jeg nok helst sett at de to aktivitetene, julemarkedet og tivoliopplevelsene, kom hver for seg. Personlig får jeg mer julestemning av tradisjonelle julemarkeder der gløgg, pepperkaker, tradisjonsmat, julemat og håndlagede varer står i fokus. Men jeg så mye av dette på julemarkedet i Spikersuppa også, altså:).

Men nå er ikke jeg akkurat i målgruppen for dette, og enhver må gjøre som en vil, og gå til det julemarkedet en liker aller best.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s