Glimt fra helgen

Denne helgen har det gått ett for meg, og de vegetariske ukemenyene som jeg vanligvis pleier å legge ut på søndagene, har blitt forsinket. Jeg legger ut ukemenyen i morgen i stedet.

Jeg har hatt en kjempefin helg, selv om den har vært litt travel. Jeg har drevet med hagearbeid, vasket hus, vært i selskap og har hatt middagsgjester selv for å nevne noe.

Været har vært aldeles nydelig denne helgen, med sol og varme i luften.  Jeg synes alt blir så mye lettere når det er fint vær i mørketiden. På videoen kan du bli med en tur til elva som går like nedenfor huset mitt. Akkurat nå er det høstlig og stor vannføring i elva.
Hagearbeid er vel ikke den vanligste aktiviteten å drive med langt uti november, men det drev jeg med i går.  Jeg hadde noen poser med blomsterløk liggende som jeg ikke rakk å få i jorda før snøen kom, og jeg fant ut at skulle løkene i jorda, så måtte det skje nå. Det gikk helt fint å sette løkene, det var ikke frost i jorda, og jeg har et godt håp om at de kommer opp. En gang plantet jeg løker i langt uti januar, og finere tulipaner har jeg vel aldri hatt.
På vei til Nesodden lørdag ettermiddag. Bildet er tatt på Aker Brygge.
På Nesodden var jeg i et veldig hyggelig lag, med utsøkt mat og god vin. Vertinnen serverte en nydelig kake til kaffen, – rullekake med hasselnøttbunn, pyntet med sjokolade, krem og banan. En riktig god gammel klassiker! 
Det er første søndag i advent, og endelig er vi inne i førjulstiden!

Det første lyset tente jeg sammen med Anine og Lars, og vi hadde en koselig adventsstund med adventslys, te og kanelboller. Etterpå hjalp Anine og Lars meg med å ta ned eskene med julepynt fra loftet. Snart skal jeg begynne å pynte til jul, men det blir ikke på en stund enda.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s