Glimt fra helgen

Denne helgen har det gått ett for meg, og de vegetariske ukemenyene som jeg vanligvis pleier å legge ut på søndagene, har blitt forsinket. Jeg legger ut ukemenyen i morgen i stedet.

Jeg har hatt en kjempefin helg, selv om den har vært litt travel. Jeg har drevet med hagearbeid, vasket hus, vært i selskap og har hatt middagsgjester selv for å nevne noe.


Været har vært aldeles nydelig denne helgen, med sol og varme i luften.  Jeg synes alt blir så mye lettere når det er fint vær i mørketiden. På videoen kan du bli med en tur til elva som går like nedenfor huset mitt. Akkurat nå er det høstlig og stor vannføring i elva.
Hagearbeid er vel ikke den vanligste aktiviteten å drive med langt uti november, men det drev jeg med i går.  Jeg hadde noen poser med blomsterløk liggende som jeg ikke rakk å få i jorda før snøen kom, og jeg fant ut at skulle løkene i jorda, så måtte det skje nå. Det gikk helt fint å sette løkene, det var ikke frost i jorda, og jeg har et godt håp om at de kommer opp. En gang plantet jeg løker i langt uti januar, og finere tulipaner har jeg vel aldri hatt.
På vei til Nesodden lørdag ettermiddag. Bildet er tatt på Aker Brygge.
På Nesodden var jeg i et veldig hyggelig lag, med utsøkt mat og god vin. Vertinnen serverte en nydelig kake til kaffen, – rullekake med hasselnøttbunn, pyntet med sjokolade, krem og banan. En riktig god gammel klassiker! 
Det er første søndag i advent, og endelig er vi inne i førjulstiden!

Det første lyset tente jeg sammen med Anine og Lars, og vi hadde en koselig adventsstund med adventslys, te og kanelboller. Etterpå hjalp Anine og Lars meg med å ta ned eskene med julepynt fra loftet. Snart skal jeg begynne å pynte til jul, men det blir ikke på en stund enda.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: