Glimt fra en novembersøndag


Det er november, og det er fint når dagene er som i dag. Litt ruskete vær. Snø, sludd og regn om hverandre. En skog som er i ferd med å skifte til vinterdrakt.
Det er hagen i ferd med også. Slik ser epletreet ut nå i slutten av november.
I skrivende stund er det bare en drøy måned til jul, og allerede neste søndag er det første søndag i advent. Jeg gleder meg til jul, både til julefeiringen og til juleferien! I dag besøkte jeg en julemesse her i Nittedal hvor jeg bor, og kom hjem både med julegaver og noe ny gammel julepynt. Ikke det at jeg trengte den julepynten, altså…
Jeg kommer virkelig i julesteming av gammeldags julepynt slik jeg husker den fra min barndom. Dette er noe av det jeg kjøpte i dag, og pynten vil nok bli brukt i årets juledekorasjoner.
Etter besøket på julemessen dro jeg ut til Plantasjen for å handle blomster, og der var det full førjulsaktivitet. Mange folk som var ute å handlet. En begynnende juletravelhet.
Det fikk meg til å tenke på at jeg skal prøve å ikke stresse så mye før jul i år. Det blir ofte til at jeg gjør det. Det gjelder bare å legge en god plan og finne en motvekt til julestresset.
Nå er det søndag kveld, og det er fortsatt ruskevær ute. Jeg har vasket klær og ryddet i huset,
– og nå sitter jeg og koser meg med en kopp kinesisk jasminte. Teen fikk jeg i gave av en venninne her om dagen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: