Glimt fra en novembersøndag


Det er november, og det er fint når dagene er som i dag. Litt ruskete vær. Snø, sludd og regn om hverandre. En skog som er i ferd med å skifte til vinterdrakt.
Det er hagen i ferd med også. Slik ser epletreet ut nå i slutten av november.
I skrivende stund er det bare en drøy måned til jul, og allerede neste søndag er det første søndag i advent. Jeg gleder meg til jul, både til julefeiringen og til juleferien! I dag besøkte jeg en julemesse her i Nittedal hvor jeg bor, og kom hjem både med julegaver og noe ny gammel julepynt. Ikke det at jeg trengte den julepynten, altså…
Jeg kommer virkelig i julesteming av gammeldags julepynt slik jeg husker den fra min barndom. Dette er noe av det jeg kjøpte i dag, og pynten vil nok bli brukt i årets juledekorasjoner.
Etter besøket på julemessen dro jeg ut til Plantasjen for å handle blomster, og der var det full førjulsaktivitet. Mange folk som var ute å handlet. En begynnende juletravelhet.
Det fikk meg til å tenke på at jeg skal prøve å ikke stresse så mye før jul i år. Det blir ofte til at jeg gjør det. Det gjelder bare å legge en god plan og finne en motvekt til julestresset.
Nå er det søndag kveld, og det er fortsatt ruskevær ute. Jeg har vasket klær og ryddet i huset,
– og nå sitter jeg og koser meg med en kopp kinesisk jasminte. Teen fikk jeg i gave av en venninne her om dagen.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s