Ukemeny 46/2016 – vegetar

Hei kjære blogglesere! Her kommer den vegetariske ukemenyen, litt senere enn vanlig denne gang. Grunnen til at jeg er så sent ute, er at jeg i løpet av dagen har kjørt ned til hytta på Sørlandet. Jeg har tatt meg et par dagers fri, og er på hytta først og fremst for å stenge for vinteren. Men forhåpentligvis blir det noen turer langs sjøen på meg også disse dagene.

Her er det forresten fortsatt en god del snø etter uværet sist helg. I løpet av de årene jeg har hatt denne hytta har jeg aldri sett så mye snø så tidlig.

Nå brenner det liflig på peisen, og det begynner å bli varmt og godt inne i hytta. Jeg skal snart spise middag, ellers bruke kvelden til bare å koble av og nyte hyttelivet.

En riktig god uke til alle!
Mandag – Vegetarfrikadeller med ris og salat
Tirsdag – Kokosdal med linser
Onsdag – Vegetarisk taco med sopp og maispuré
Torsdag – dikt en salat med det du har for hånden. På dette fatet er det bulgur med mango, grillede poteter, gulrøtter og rødbeter, og pinjenøtter. Friske grønnsaker er reddik, grønnkål og salat. Vinaigrette som dressing.
Fredag – Glutenfri pizza
Lørdag – Vegetargryte Bourguignon – laget med Oumph
Søndag – Meksikansk maissuppe med ost
Ukens bakverk – Store boller
Ukens brød – Valnøttbrød

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: