Tips til juleverkstedet fra Pinterest 

Pinterest er litt av en inspirasjonskilde! Jeg er ofte innom Pinterest og søker frem mange supre inspirasjonsbilder. Særlig søker jeg etter tips til hagen, smykker, interiør, mat, blomsterdekorasjoner, – for å nevne noe.

For første gang har jeg tatt i bruk Pinterest selv også, og har laget en tavle med tips til julegaver og julepynt som en kan lage  på juleverkstedet. Det er mange som søker etter tips til juleverkstedet her på bloggen om dagen, og da fikk jeg lyst til å dele noen av mine favorittpins fra Pinterest.

En del av dette tror jeg en ganske enkelt å lage både for barn og voksne, og det trengs ikke kostbare eller vanskelig tilgjengelige materialer.

Du kommer til tavlen ved å trykke på bildet nederst i blogginnlegget. For de første bildene – trykk på bildet for å komme kilden / Click  on the pictures for sources.

Kjempefin julekrybbe laget av en eggekartong.
Lettlagede og veldig stilige papirengler.
Figurer laget av klesklyper.
Juledekorasjon laget av små terracottapotter.

Trykk her for å komme til tavlen

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s