Tips til juleverkstedet fra Pinterest 

Pinterest er litt av en inspirasjonskilde! Jeg er ofte innom Pinterest og søker frem mange supre inspirasjonsbilder. Særlig søker jeg etter tips til hagen, smykker, interiør, mat, blomsterdekorasjoner, – for å nevne noe.

For første gang har jeg tatt i bruk Pinterest selv også, og har laget en tavle med tips til julegaver og julepynt som en kan lage  på juleverkstedet. Det er mange som søker etter tips til juleverkstedet her på bloggen om dagen, og da fikk jeg lyst til å dele noen av mine favorittpins fra Pinterest.

En del av dette tror jeg en ganske enkelt å lage både for barn og voksne, og det trengs ikke kostbare eller vanskelig tilgjengelige materialer.

Du kommer til tavlen ved å trykke på bildet nederst i blogginnlegget. For de første bildene – trykk på bildet for å komme kilden / Click  on the pictures for sources.

Kjempefin julekrybbe laget av en eggekartong.
Lettlagede og veldig stilige papirengler.
Figurer laget av klesklyper.
Juledekorasjon laget av små terracottapotter.

Trykk her for å komme til tavlen

Legg inn en kommentar

%d