Søndag kveld

Dette må vel ha vært en av de roligste helgene jeg har hatt på lenge. Jeg har stort sett bare holdt meg inne og syslet med smått og stort. Ikke en gang ute på tur har jeg vært, og det hører med til sjeldenhetene.
Men det er godt å hvile ut av og til også. Gjøre ingenting og ikke ha noen planer. Blant annet kunne jeg denne helgen sove lenge, og ha lange morgener med kaffe på senga og lesing av bok. Litt av en luksus for meg som vanligvis er tidlig oppe.
Som alltid friske blomster til helgen.
På fredag kveld kom årets første snø. Hurra!
Det fortsatte å snø hele helgen, og nå rapporteres det om overraskende fine skispor i marka. Siden det ikke ble noen tur på meg i dag, kan det hende at jeg prøver meg ut på sesongens første skitur i morgen ettermiddag.
Vintermotiv fra hagen.
Nå er det søndag kveld og Allehelgensdag. Jeg har tent et lys for å minnes min far, mine faddere, og andre kjente og kjære som har gått bort. Det føles fint å ha en slik stille stund. De døde lever videre i hjertene våre, og gjennom alt de har lært oss og alt de har gitt oss. 

Jeg synes det er en god skikk å tenne lys på Allehelgensdagen, både for å minnes de som har gått bort, men også for å kjenne på sorg og savn. 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: