Snøfall

Endelig kom det snø! Det er rart, men jeg føler alltid en barnlig glede når den første snøen kommer. Den første snøen gjør noe med meg. Jeg blir rett og slett i godt humør. Endelig er den fine kalde tida her! Når snøen kommer og det blir lysere ute, blir det tunge novembermørket med ett litt lettere å bære.

Det har altså snødd her i hele natt, og det har vel kommet ca 20 – 25 cm totalt. Nok til at alt har blitt dekket med et tykt og hvitt lag med snø. For første gang denne sesongen ser det ut til at jeg må ta frem snømåken.

Og det er tydeligvis flere enn meg som synes å sette pris på den første snøen. Ungene i gata var grytidlig oppe i dag for å leke og base i snøen. Jeg våknet faktisk opp til lyden av glade barn som jublet over den første snøen, og det var veldig koselig:).

I Nordmarka har de allerede begynt å preppe skiløyper, og i følge Skiforeningen er det nå skiføre mange steder i marka. Forhåpentligvis kommer jeg meg snart ut på sesongens første skitur, og for en gangs skyld på denne siden av jul.

Men det blir nok ikke denne helga. Denne helga skal jeg stort sett være hjemme og ta livet med ro. Om litt skal jeg ut og handle, og ellers skal jeg få unna en del praktiske ting som har blitt liggende en stund.

En riktig god lørdag ønskes alle blogglesere!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: