Fra bloggarkivet – nostalgiske bilder fra 50-tallet

I dag har jeg funnet frem noen tidligere publiserte blogginnlegg fra kategorien “Nostalgi”. I denne kategorien legger jeg ut bilder tatt på 50-, og 60- tallet, og de er hovedsakelig tatt av min far, men noen også av min mor.

Blogginnleggene nedenfor viser bilder fra 50-tallet. Trykk på bildet for å komme til innlegget.

Fra arbeidslivet – nostalgiske bilder
Glimt fra 50-tallet nostalgiske bilder
Fra sportens verden – retro bilder
På høsttur – nostalgiske bilder
Retro bilder – trær

6 kommentarer

 1. Ja, både dine og foreldre har vært flinke til å ta bilder og film, Bodil. Der tror jeg de var forut for sin tid? Det tror jeg har gjort det lettere for oss begge å lage blogg med dybde og respekt for både bilde og tekst. Mamma har vært flink til å fortelle om vår bakgrunn og slekt. Noe som jeg bærer som en av mine styrker i livet mitt. Det er viktig å ta vare på historien. Samtidig er det viktig å se fremover å lære av fortiden. Hilsen din kusine på mor siden, Maiken.

   1. Hei kjære Maiken. Ja, de gamle bildene er viktige for oss, særlig fordi de hjelper en til å minnes og huske, men også fordi de bærer familiens historie med seg. Slektshistorie er kjempeinteressant! Jeg synes også gamle bilder generelt (og kulturminner) er interessante, fordi de forteller om annen tid, med andre problemer og utfordringer. Likevel slår det meg ofte at tidligere tiders utfordringer kan være ganske like de vi har i vår tid.

   2. Det er viktig å ta lærdom av fortiden og se fremover. ta vare på minner er også viktig. man kan ikke lære av andres feil, men prøve å unngå dem. ta lærdom av gamle tider og utnytte den kunnskapen til å se fremover. Du har helt rett i at vi har ganske mange like utfordringer i dag også. utviklingen samfunsmessig har nok ikke kommet så langt som vi ønsker å tro. derfor er det viktig å se fremover i tid å forsøke å finne gode løsninger for fremtiden. Vi
    må alle ta i et tak for å påvirke samfunnet vi lever i. Ikke alle kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. 🙂 Hilsen kusina di i Trondheim, som håper du stikker innom en dag 🙂 . så kan vi lage litt god mat og drikke litt god vin, en dag når du har tid og lyst.:) Klem fra kusina di. Ps: Hils resten av familien din fra meg.

   3. Takk. Stikk gjerne innom blogen og hjemmesiden min og les der. del villig vekk videre. Trenger publikasjon. God helg til deg og dine.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: