På tur på gamle trakter

Det å gå tur på gamle trakter er spesielt. Særlig når det er en stund siden en gikk der sist.

I går gikk jeg tur langs Mesnaelva på Lillehammer, en sti som på mange måter er min barndoms tursti. På denne stien har jeg gått utallige ganger, både som barn, ungdom og voksen.

Turen langs elva er en fin opplevelse.
En passerer mange kulper, demninger og små fossefall underveis, og stien er bygget med trapper, rekkverk og steinbruer. Akkurat nå er det ekstra fint der, siden høsten setter sin farge på turen.

I grunnen synes jeg turen er like fin hver gang. Men slik er det kanskje når en kommer tilbake til kjente og kjære stier. Og selv om jeg har gått turen utallige ganger, opplever jeg stadig noe nytt.

5 kommentarer

    1. Tusen takk, Anne:):) Det er også veldig koselig å lese din blogg! Jeg synes det er morsomt å ta bilder, og vanligvis bruker jeg et lite lommekamera som du kan lese mer om her: https://bodilslilleblogg.com/2016/02/23/litt-om-kameraet-som-jeg-bruker-nar-jeg-er-ute-og-gar-tur/
      Jeg bruker nesten bare automatisk innstilling, og synes det blir helt OK. Sonykameraet er veldig greit å ta med, for det er så lite og får plass i lommen. Men akkurat på denne turen brukte jeg et gammelt kamera jeg har, Fujifilm Finepix SL 245. Det blir fine bilder med det også.

    1. Hei Tormod, og takk for en hyggelig kommentar til blogginnlegget:). Jeg var innom og tittet på bloggen din, og den så kjempeflott ut. Jeg følger den gjerne!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: