På tur på gamle trakter

Det å gå tur på gamle trakter er spesielt. Særlig når det er en stund siden en gikk der sist.

I går gikk jeg tur langs Mesnaelva på Lillehammer, en sti som på mange måter er min barndoms tursti. På denne stien har jeg gått utallige ganger, både som barn, ungdom og voksen.

Turen langs elva er en fin opplevelse.
En passerer mange kulper, demninger og små fossefall underveis, og stien er bygget med trapper, rekkverk og steinbruer. Akkurat nå er det ekstra fint der, siden høsten setter sin farge på turen.

I grunnen synes jeg turen er like fin hver gang. Men slik er det kanskje når en kommer tilbake til kjente og kjære stier. Og selv om jeg har gått turen utallige ganger, opplever jeg stadig noe nytt.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

5 thoughts on “På tur på gamle trakter

    1. Tusen takk, Anne:):) Det er også veldig koselig å lese din blogg! Jeg synes det er morsomt å ta bilder, og vanligvis bruker jeg et lite lommekamera som du kan lese mer om her: https://bodilslilleblogg.com/2016/02/23/litt-om-kameraet-som-jeg-bruker-nar-jeg-er-ute-og-gar-tur/
      Jeg bruker nesten bare automatisk innstilling, og synes det blir helt OK. Sonykameraet er veldig greit å ta med, for det er så lite og får plass i lommen. Men akkurat på denne turen brukte jeg et gammelt kamera jeg har, Fujifilm Finepix SL 245. Det blir fine bilder med det også.

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s