Fredagskveld og fredagsbukett

Hei kjære blogglesere! Det er fredagskveld og tiden for det sedvanlige fredagsritualet her i gården. Dagsrevyen, Norge rundt, og nå endelig, tilbake igjen fra i dag, Beat for beat«. «Beat for beat» er et av mine store favorittprogrammer. Jeg bare elsker når sangerne stormer frem på scenen og synger fantastiske sanger, nesten helt ut fra intet.

I dag bestemte jeg meg for at jeg hadde lyst på noe annet på fredagen enn den sedvanlige pizzaen. Jeg lager jo nesten alltid pizza på fredagene. Men hva skulle det være? Det måtte bli skalldyr. Dette medførte at jeg gikk innom «Fiskeriet», en fiskebutikk på Youngstorget, etter jobb. Og som du ser på bildene, Fiskeriet har et helt fantastisk utvalg av fisk og skalldyr. Jeg kjøpte reker og krabbeskjell, og det smakte skikkelig godt. 

Nå er det fredag og helg. Jeg skal være hjemme og slappe av denne helgen, men har også en del på programmet. 

En riktig god helg ønskes alle blogglesere!


Ukens fredagsbukett består av krysantemum og roser.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s