Fredagskveld og fredagsbukett

Hei kjære blogglesere! Det er fredagskveld og tiden for det sedvanlige fredagsritualet her i gården. Dagsrevyen, Norge rundt, og nå endelig, tilbake igjen fra i dag, Beat for beat“. “Beat for beat” er et av mine store favorittprogrammer. Jeg bare elsker når sangerne stormer frem på scenen og synger fantastiske sanger, nesten helt ut fra intet.

I dag bestemte jeg meg for at jeg hadde lyst på noe annet på fredagen enn den sedvanlige pizzaen. Jeg lager jo nesten alltid pizza på fredagene. Men hva skulle det være? Det måtte bli skalldyr. Dette medførte at jeg gikk innom “Fiskeriet”, en fiskebutikk på Youngstorget, etter jobb. Og som du ser på bildene, Fiskeriet har et helt fantastisk utvalg av fisk og skalldyr. Jeg kjøpte reker og krabbeskjell, og det smakte skikkelig godt. 

Nå er det fredag og helg. Jeg skal være hjemme og slappe av denne helgen, men har også en del på programmet. 

En riktig god helg ønskes alle blogglesere!


Ukens fredagsbukett består av krysantemum og roser.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s