Fredagskveld i oktober 

Å, så godt det smaker med hjemmelaget pizza på en fredagskveld! Det er noe deilig avkoblende ved det å komme hjem fra jobb en fredags ettermiddag, og sette igang med å lage pizza. Pizzaen fyller jeg med alle mulige gode smaker, – friske tomater, saftig basilikum, vellagret ost og olivenolje for å nevne noen.

Det har begynt å bli skikkelig kaldt ute, og det blir nok nattefrost her i natt. Godt er det da å kunne fyre opp på peisen!

Der er så koselig også med levende lys på en mørk høstkveld. Jeg koser meg, drikker te og ser på TV denne fredagskvelden. I morgen er det atter en dag. Da har jeg tenkt å drive ute i hagen, – det gjelder å få løkene i jorda før telen setter seg ordentlig fast.

Det er snart natt, og jeg avslutter dagen med denne videoen:

   

   

  Sendt av

  Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

  Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

  Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

  Google+-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

  Kobler til %s