Fredagskveld i oktober 

Å, så godt det smaker med hjemmelaget pizza på en fredagskveld! Det er noe deilig avkoblende ved det å komme hjem fra jobb en fredags ettermiddag, og sette igang med å lage pizza. Pizzaen fyller jeg med alle mulige gode smaker, – friske tomater, saftig basilikum, vellagret ost og olivenolje for å nevne noen.

Det har begynt å bli skikkelig kaldt ute, og det blir nok nattefrost her i natt. Godt er det da å kunne fyre opp på peisen!

Der er så koselig også med levende lys på en mørk høstkveld. Jeg koser meg, drikker te og ser på TV denne fredagskvelden. I morgen er det atter en dag. Da har jeg tenkt å drive ute i hagen, – det gjelder å få løkene i jorda før telen setter seg ordentlig fast.

Det er snart natt, og jeg avslutter dagen med denne videoen:

   

   

  Posted by

  Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

  Legg inn en kommentar

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

  Google photo

  You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

  Connecting to %s