Fredagskveld i oktober 

Å, så godt det smaker med hjemmelaget pizza på en fredagskveld! Det er noe deilig avkoblende ved det å komme hjem fra jobb en fredags ettermiddag, og sette igang med å lage pizza. Pizzaen fyller jeg med alle mulige gode smaker, – friske tomater, saftig basilikum, vellagret ost og olivenolje for å nevne noen.

Det har begynt å bli skikkelig kaldt ute, og det blir nok nattefrost her i natt. Godt er det da å kunne fyre opp på peisen!

Der er så koselig også med levende lys på en mørk høstkveld. Jeg koser meg, drikker te og ser på TV denne fredagskvelden. I morgen er det atter en dag. Da har jeg tenkt å drive ute i hagen, – det gjelder å få løkene i jorda før telen setter seg ordentlig fast.

Det er snart natt, og jeg avslutter dagen med denne videoen:

     

     

    Legg inn en kommentar

    %d bloggere liker dette: