Retroglede

Jeg er så glad i disse retrogjenstandene som er i daglig bruk her i huset. De setter bokstavelig talt farge på tilværelsen! Noen av gjenstandene er arvegods, mens andre er kjøpt på loppis. Jeg har mange fine retrogjenstander som jeg har anskaffet opp gjennom årene, men bytter litt på, slik at det ikke skal bli så fullt i hyller og skap.

Tenk om denne gamle kaffekjelen kunne fortelle! Da tror jeg den ville ha fortalt om et ukjent antall frokoster, kaffeslabberas av ymse slag, og selskaper med gamle og unge. Men jeg tror nok også at den ville ha nevnt at den hadde en nedtursperiode på loftet i et par tiår.

Kaffekjelen er snart 40 år, og er noe jeg har med fra mitt barndomshjem. Etter alle disse årene er den fortsatt så god som ny. Her kan du lese mer om hva slags design kaffekjelen har.

Legg inn en kommentar

%d