Markblomster i oktober

Tenk at det fortsatt er mulig å finne så mange fine markblomster, selv om vi skriver oktober! Denne fargerike buketten plukket jeg på min tur langs kysten i går. Jeg fant både rødkløver, prestekrager og ryllik, blant flere, og det er blomster som vanligvis blomstrer på helt andre tidspunkter enn nå. Grunnen er at vekstsesongen har blitt noe lenger enn den var før, og det har blant annet medført at mange av markblomstene blomstrer to ganger. Også tidligere har jeg plukket kjempefine blomsterbuketter på Sørlandet senhøstes.

Det er koselig å kunne plukke med seg markblomster hjem, nå så langt uti oktober. Markblomstene er fine å dekorere med både inne og ute.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s