Frost

I dag var det høstens første dag med frost her. Det lå et tykt lag med rim på bakken og det var flere kuldegrader i lufta, da jeg gikk ut for å gå på jobb i dag tidlig.

Jeg synes alltid det er så fint med frost, selv om det er litt trist at sommerblomstene samtidig takker for seg. Sommerblomstene som har stått så flott her i hele sommer, har frosset i løpet av natten, og nå henger de med hodet og har begynt å bli brune. Det er nesten som de sier «Farvel, og takk for nå!» Og jeg sier takk tilbake, for sommerblomstrene har virkelig gjort det vakkert her denne sesongen.

Her ved skogen blir det så fint når det blir frost. Skogen blir helt hvit, og det glitrer overalt. Jeg ser frem til barfrostdagene som nå kommer, og til senhøstdager med turer i skog og mark. Og tenk at det bare er to måneder til advent.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s