Fra bloggarkivet – og litt til

I det siste har jeg hatt mange flere besøkende til denne bloggen, og det synes jeg så klart er veldig hyggelig! Jeg vil ønske alle nye lesere hjertelig velkommen. Så koselig at dere titter innom! Det samme sier jeg til alle dere som har fulgt denne bloggen en stund.

Samtidig vil jeg benytte anledningen til å si litt om meg selv. Jeg som blogger her, heter Bodil (54). Til daglig jobber jeg i et departement, og der har jeg en spennende, interessant og til tider utfordrende jobb. Bloggen omhandler livet utenfor jobb, og bloggingen er en fritidsinteresse som jeg driver med på kveldene, og ellers når jeg har tid. Jeg startet bloggen i september 2012, og i disse dager har jeg altså drevet med dette i fire år.

Bloggingen har utviklet seg til å bli en morsom hobby for meg. Uansett hvor jeg går, så har jeg med fotoapparat, og jeg er alltid på utkikk etter et godt motiv til bloggen, eller til Instagram. Gjennom bloggingen har jeg også fått utløp for min glede over å skrive. Våren 2014 tok jeg en tilleggsutdannelse i Featurejournalistikk. Jeg skulle gjerne ha utforsket de kreative skriveteknikkene jeg lærte der enda mer, men siden blogging kun er noe jeg driver med på fritiden, er det begrenset hvor mye tid jeg kan bruke på å skrive blogginnlegg. Som oftest blir de ganske korte.

Når jeg har fri, så er jeg ute så mye som mulig, – enten på tur eller jeg trener. I løpet av det siste året har jeg gått fra 0 til 100 i form, etter at jeg meldte meg på et helsekurs og begynte å trene. Den innsatsen ga seg etterhvert også ganske hyggelige utslag på vekten. Ellers når jeg har fri liker jeg å prøve ut nye matoppskrifter på kjøkkenet, og da er det helst vegetarmat det går i.

Her er noen flere facts om meg:

– Jeg bor i Nittedal utenfor Oslo, men kommer opprinnelig fra Lillehammer.
– Jeg bor alene i et hus som grenser til Nordmarka, og jeg liker å drive med blomster og dyrking i hagen.
– Jeg har tre barn, som alle har fløyet ut av redet.
– Når det gjelder reiser, så liker jeg varierte reisemål og opplevelser. Det å dra til fjerne land eller storbyer er spennende. Men det kan også reise- og turlivet i vårt eget land være.
– Mitt favorittsted er hytta på Sørlandet, men også min hjemby Lillehammer.
– Min favorittmat er hjemmelaget pizza.
– Jeg liker å synge.
– Jeg er opptatt av miljø og bærekraft, og av at verden skal bli et bedre og mer menneskevennlig sted.

Takk for at du leser!

Her er et utvalg av tidligere publiserte blogginnlegg, som nesten alle er lagt ut om høsten.

På søndagstur – bilder 60-tall
Ett hus – året rundt
Fine ting å gjøre om høsten
Farmors kringle
Om det å vise mot
Ost og vin er fint å servere en høstkveld
En tankevekkende statue
På besøk på Eidsvollsbygningen

Legg inn en kommentar

%d