Ukemeny 38 / 2016 – vegetar 

Ny uke og ny vegetarisk ukemeny! Denne gangen byr jeg på litt forskjellige retter, – alt fra tacosalat, veggieburger laget av søtpotet, til en grønnsaksgryte med høstlig preg. Håper du finner noe du liker!

Er det forresten noe du savner i ukemenyene, eller noe du skulle ha ønsket deg mer av? Jeg ville bli kjempeglad hvis du vil gi meg en tilbakemelding på menyene, enten i kommentarfeltet eller på e-postadressen:)
Mandag – Falafel med hummus, taboule og yoghurtsaus
Tirsdag – Gulrotsuppe med chili og ingefær
Server gjerne grillede ostesmørbrød, hvitløksbrød eller lignende til suppen. Hvis du ønsker en fyldigere siderett foreslår jeg couscoussalat. (Du finner oppskrift på couscoussalat et stykke ned i dette blogginnlegget. Juster mengden)
Onsdag – Tacosalat vegetar
Torsdag – Peanøttgryte fra Vest-Afrika vegetar
Fredag – Veggieburger med kikerter og søtpotet
Lørdag – Pai med brokkoli, rosenkål og fetaost
Søndag – Vegetarisk høstgryte
Ukens kake – Ostekake med aprikoskompott
Ukens brød – Vridde baguetter
Et grovere brødalternativ finner du her.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: