Det aller beste er roen

Det har virkelig vært fantastisk flott på Sørlandet denne helgen. Jeg har hatt en kjempefin helg på hytta, og var jeg sliten på fredag da jeg kom, så er den slitenheten som blåst bort nå, bokstavelig talt.Kysten om høsten er noe helt spesielt. Det er så usedvanlig vakkert overalt. Naturen har ikledd seg en gylden drakt, sjøen er intenst blå og sjøluften er frisk.

Men det aller beste er roen. Alt går så sakte, og det er fredelig. Folk sitter på svaberg og fisker, noen går tur, andre er ute i båt eller surfer.

Vinden, og rytmen i bølgene påvirker. Bølgene som igjen og igjen treffer svabergene. Milde vinder som blåser en i ansiktet. Det å gå tur langs sjøen en høstlørdag i strålende vær, er som en meditasjon. Det gir avkobling og hvile. Tankene kobler ut, og du bare er.

Denne høstlørdagen fikk jeg også gjort noe av det jeg liker aller best, nemlig å ta bilder og fotografere. Det er en hobby som jeg koser meg med. Filmen som jeg la ut etter turen har jeg lastet opp på nytt, med en noe bedre kvalitet denne gang. Trykk her (følg linken) hvis du vil se igjen.

Legg inn en kommentar

%d