Fredagskveld og hytteliv

Hei, og god fredagskveld! Endelig er jeg tilbake på hytta på Sørlandet! Jeg kom hit i ettermiddag, og skal være her i helgen. Det ser jeg frem til, for jeg har hatt en travel arbeidsuke med mye på programmet og nå føler jeg meg ganske sliten. Det skal bli godt å være på hytta et par dager, og bare kose seg og slappe av!

Hytta er det helt perfekte sted når en trenger avkobling og hvile. Hjemme er det alltids noe som trenger å ordnes og fikses. Rydding, klesvask, hage og så videre. Det er  forsåvidt alltids noe å gjøre på hytta også, men alt er annerledes. Her et det ikke noe som haster. Det som skal gjøres, tas når det passer seg sånn.

I morgen skal jeg ut og gå tur, og den vil helt sikkert gå ned til sjøen. Det er så fint i kystdistriktet nå på høsten, og litt av en naturopplevelse å være ute. Ta gjerne en titt innom bloggen min i løpet av helgen, jeg kommer nok til å legge ut bilder fra turen.

Et riktig god helg ønskes alle blogglesere!

Legg inn en kommentar

%d